Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr316. 10. 2019 Mýdla bez obaluZ mýdlárny Caltha nově nabízíme 15 druhů mýdel bez obalu. Cena je o 3 Kč nižší než u mýdel v... arr322. 9. 2019 Tekutá mýdlaMýdlárna Caltha nově nabízí tekutá mýdla několika vůní. Jsou balena s dávkovací pumpičkou, koupit... arr311. 8. 2019 Mýdla na provázku  Z mýdlárny Rubens nově nabízíme 4 druhy mýdel na provázku. Jsou dárkově zabalená, váží 150 gramů,... arr323. 7. 2019 Razítka na mýdla  Opět máme skladem tolik poptávaná razítka na vámi vyrobená mýdla. Výběr je ze 4 druhů.   ... arr324. 6. 2019 Nová mýdla z Almara soap  Právě jsme naskladnili několik nových mýdel z mýdlárny Almara soap. Jsou voňavá, barevná a... arr323. 5. 2019 Plátěné tašky a pytlíky nejen na ekonákupy  Nabídku zboží jsme rozšíříli o bavlněné tašky a sáčky z vlastní dílny, které můžete použít nejen... arr310. 4. 2019 Řecká mýdla KNOSSOSPrávě jsme naskladnili celkem 11 druhů nových mýdel z Řecka za ceny od 31 Kč. Můžete vybírat... arr317. 3. 2019 Nová kategorie - Obaly  Zavedli jsme novou kategorie produktů - Obaly. Zde najdete plechové krabičky, dózy, organzové... arr33. 2. 2019 Oleje na výrobu mýdel  Na výrobu mýdel můžete použít námi nově nabízené oleje: mandlový 200 ml 89 Kč, 1 litr 299...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 809,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 18% Jen vodou 17%

Ochrana osobních údajů e-shopu Mýdlotéka

Společnost Mýdlotéka - Michaela Sejkorová se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-         jméno, příjmení

-         e-mailovou adresu

-         telefonní číslo

-         adresu/sídlo

 

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Zpracování osobních údajů je prováděno Michaelou Sejkorovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

a)     Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České  Budějovice;

b)     Česká pošta, s. p.  Politický vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

c)     DPD CZ s.r.o. Modletice 135, 25101 Říčany u Praha

d)     Zásilkovna s.r.o. Drahobejlova 1019/27, 19000 Praha

e)     Balíkobot s.r.o. Revoluční 16, 11000 Praha 1

 

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese mydloteka@seznam.cz

 

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.mydloteka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

 

-        Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

-        Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

-        Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

-        Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

-        Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-        zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-        vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-        požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-        vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-        požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy  nebo oprávněnými zájmy správce,

-        na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-        požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-        na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-        podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.