Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Dovolená


27. 6. - 4. 7.

 

Všechny objednávky zaplacené do 26. června do 9 hodin budou před dovolenou expedovány.


Objednávky na dobírku došlé do 26. června do 9. hodin budou také odeslány ještě před naší dovolenou.

NOVINKY

arr324. 6. 2019 Nová mýdla z Almara soap  Právě jsme naskladnili několik nových mýdel z mýdlárny Almara soap. Jsou voňavá, barevná a... arr323. 5. 2019 Plátěné tašky a pytlíky nejen na ekonákupy  Nabídku zboží jsme rozšíříli o bavlněné tašky a sáčky z vlastní dílny, které můžete použít nejen... arr310. 4. 2019 Řecká mýdla KNOSSOSPrávě jsme naskladnili celkem 11 druhů nových mýdel z Řecka za ceny od 31 Kč. Můžete vybírat... arr317. 3. 2019 Nová kategorie - Obaly  Zavedli jsme novou kategorie produktů - Obaly. Zde najdete plechové krabičky, dózy, organzové... arr33. 2. 2019 Oleje na výrobu mýdel  Na výrobu mýdel můžete použít námi nově nabízené oleje: mandlový 200 ml 89 Kč, 1 litr 299... arr328. 1. 2019 Nová mýdla z mýdlárny Caltha  Z mýdlárny Caltha nabízíme dvě nová mýdla.   Badyánové mýdlo s černým uhlím hloubkově čistí... arr35. 12. 2018 Mýdla bez obaluMýdlárna svaté Kláry nám začala dodávat mýdla bez obalu. Na každém šetříte 4 Kč a zároveň snížíte...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 99,00 Kč
skladem
naše cena 809,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 40% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 18% Jen vodou 16%

Ochrana osobních údajů e-shopu Mýdlotéka

Společnost Mýdlotéka - Michaela Sejkorová se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-         jméno, příjmení

-         e-mailovou adresu

-         telefonní číslo

-         adresu/sídlo

 

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Zpracování osobních údajů je prováděno Michaelou Sejkorovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

a)     Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České  Budějovice;

b)     Česká pošta, s. p.  Politický vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

c)     DPD CZ s.r.o. Modletice 135, 25101 Říčany u Praha

d)     Zásilkovna s.r.o. Drahobejlova 1019/27, 19000 Praha

e)     Balíkobot s.r.o. Revoluční 16, 11000 Praha 1

 

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese mydloteka@seznam.cz

 

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.mydloteka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

 

-        Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

-        Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

-        Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

-        Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

-        Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-        zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-        vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-        požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-        vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-        požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy  nebo oprávněnými zájmy správce,

-        na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-        požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-        na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-        podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.