Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr32. 6. 2021 Nové bomby do koupele  Z 6 druhů  bomb o váze 90 g a 18 druhů bomb o váze 140 g můžete nově vybírat na našem e-shopu a... arr32. 5. 2021 Mýdla Marius Fabre s novou recepturou  Palmový olej byl ve všech těchto mýdlech z Provence nahrazen slunečnicovým olejem.   Jedná se... arr322. 4. 2021 Tři novinky z mýdlárny Almarasoap  Fresh Laundry, Green tea cucumber a Lilac Blossom jsou čerstvé novinky z Almarasoap. První voní... arr327. 2. 2021 Mýdlo z lásky  Love - mýdlo se srdíčkem potěší nejen vašeho partnera (partnerku), ale můžete ho z lásky darovat... arr325. 1. 2021 Šampony pro psy  Tuhý i tekutý šampon pro vaše miláčky nově nabízíme z mýdlárny Caltha.     ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 119,00 Kč
skladem
naše cena 119,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 38% Sprchovým gelem 25% Hydrofilním olejem 20% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

1.  Udělujete tímto souhlas souhlas Michaele Sejkorové se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         emailovou adresu;

2.  Emailová adresa bude zpracována za účelem:

  1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

  1. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
  2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mydloteka@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes,

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.