Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr310. 4. 2019 Řecká mýdla KNOSSOSPrávě jsme naskladnili celkem 11 druhů nových mýdel z Řecka za ceny od 31 Kč. Můžete vybírat... arr317. 3. 2019 Nová kategorie - Obaly  Zavedli jsme novou kategorie produktů - Obaly. Zde najdete plechové krabičky, dózy, organzové... arr33. 2. 2019 Oleje na výrobu mýdel  Na výrobu mýdel můžete použít námi nově nabízené oleje: mandlový 200 ml 89 Kč, 1 litr 299... arr328. 1. 2019 Nová mýdla z mýdlárny Caltha  Z mýdlárny Caltha nabízíme dvě nová mýdla.   Badyánové mýdlo s černým uhlím hloubkově čistí... arr35. 12. 2018 Mýdla bez obaluMýdlárna svaté Kláry nám začala dodávat mýdla bez obalu. Na každém šetříte 4 Kč a zároveň snížíte... arr32. 11. 2018 Zubní pasty z CalthyMýdlárna Caltha se pustila do výroby zubních past, které dlouho připravovala. Po osobní zkušenosti s... arr328. 10. 2018 Mýdlárna svaté KláryPůvodní majitelka a zakladatelka našeho e-shopu se pustila do výroby mýdel ve vlastní mýdlárně,...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 809,00 Kč
skladem
naše cena 194,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 18% Jen vodou 16%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

1.  Udělujete tímto souhlas souhlas Michaele Sejkorové se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         emailovou adresu;

2.  Emailová adresa bude zpracována za účelem:

  1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

  1. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
  2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mydloteka@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes,

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.