Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr328.10.2020 Jahodové mýdlo  Připomeňte si teplé léto s vůní slaďoučkého ovoce pomocí jahodového mýdla z mýdlárny EDRÉ. Cena... arr324. 9. 2020 Mýdla a šampony s přesličkou a sírou  Mýdlárna Caltha vyvynula nové produkty s přesličkou a sírou - mýdlo, tuhý šampon a tekutý... arr319. 8. 2020 Nová řecká mýdla  Dvě nové vůně - granátové jablko a pomeranč přibyly mezi mýdla Knossos. Cena je 33 Kč za 100... arr317. 7. 2020 Tea tree mýdlo  Novinka z Mýdlárny U Dvou koček s antibakteriálními, antivirovými a desinfekčními účinky díky... arr39. 6. 2020 Nová mýdla z mýdlárny Almarasoap  Letní novinky lákají vůněmi i vzhledem:   Cherry Blossom voní jako rozkvetlé... arr317. 5. 2020 Novinky z mýdlárny ERDÉ  Nově nabízíme 4 mýdla z mýdlárny ERDÉ:   Ajurvédský cypřiš, Banán a med bez parfemace,... arr321. 4. 2020 Dinosauři  S tímto mýdlem se děti budou chtít mýt pořád! Po vymydlení mýdla jim totiž zbyde plastová... arr331. 3. 2020 Desinfekční prostředek na ruce  Praktický 70% lihový přípravek s rozprašovačem se hodí do kabelky na rychlou desinfekci...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 125,00 Kč
skladem
naše cena 150,00 Kč
skladem
naše cena 150,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 25% Hydrofilním olejem 19% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

1.  Udělujete tímto souhlas souhlas Michaele Sejkorové se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         emailovou adresu;

2.  Emailová adresa bude zpracována za účelem:

  1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

  1. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
  2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mydloteka@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes,

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.