Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr317. 5. 2020 Novinky z mýdlárny ERDÉ  Nově nabízíme 4 mýdla z mýdlárny ERDÉ:   Ajurvédský cypřiš, Banán a med bez parfemace,... arr321. 4. 2020 Dinosauři  S tímto mýdlem se děti budou chtít mýt pořád! Po vymydlení mýdla jim totiž zbyde plastová... arr331. 3. 2020 Desinfekční prostředek na ruce  Praktický 70% lihový přípravek s rozprašovačem se hodí do kabelky na rychlou desinfekci... arr327. 2. 2020 Nová mýdla z mýdlárny Almarasoap  Mýdlárna Almarasoap nezahálí, nově zkuste: pánské úžasné mýdlo Perfect Day, povzbuzující jarní... arr329.1.2020 Výrobky z přírodní lufyPomůcky z lufy pomáhají odstraňovat odumřelou pokožku, prokrvují ji a vyhlazují. Vyzkoušejte... arr316.12.2019 Nové éterické oleje z Mýdlárny U Dvou koček  Nově nabízíme několik éterických olejů včetně kartiček s popisem jejich účinků.       ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 299,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 19% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

1.  Udělujete tímto souhlas souhlas Michaele Sejkorové se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         emailovou adresu;

2.  Emailová adresa bude zpracována za účelem:

  1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

  1. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
  2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mydloteka@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes,

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.