Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr322. 11. 2019 Nové vzory keramických mýdlenek  Od české keramičky Kateřiny Motlové dorazily nové vzory keramických mýdlenek.      ... arr313. 11. 2019 Knihy pro tvořivé a o aromaterapii  Nabízíme několik knižních novinek o aromaterapii, domácích čistích prostředcích a o výrobě... arr316. 10. 2019 Mýdla bez obaluZ mýdlárny Caltha nově nabízíme 15 druhů mýdel bez obalu. Cena je o 3 Kč nižší než u mýdel v... arr322. 9. 2019 Tekutá mýdlaMýdlárna Caltha nově nabízí tekutá mýdla několika vůní. Jsou balena s dávkovací pumpičkou, koupit... arr311. 8. 2019 Mýdla na provázku  Z mýdlárny Rubens nově nabízíme 4 druhy mýdel na provázku. Jsou dárkově zabalená, váží 150 gramů,... arr323. 7. 2019 Razítka na mýdla  Opět máme skladem tolik poptávaná razítka na vámi vyrobená mýdla. Výběr je ze 4 druhů.   ... arr324. 6. 2019 Nová mýdla z Almara soap  Právě jsme naskladnili několik nových mýdel z mýdlárny Almara soap. Jsou voňavá, barevná a...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 125,00 Kč
skladem
naše cena 299,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 18% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

1.  Udělujete tímto souhlas souhlas Michaele Sejkorové se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         emailovou adresu;

2.  Emailová adresa bude zpracována za účelem:

  1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

  1. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
  2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mydloteka@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes,

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.