Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

NOVINKY

arr322. 5. 2022 Bomby do koupele - nové druhy  Osm druhů bomb do koupele z Ruční mýdlárny máme nově skladem. Můžete vybírat z těchto druhů:... arr326. 4. 2022 Šampony z Almarasoap  Tři nové šampony z mýdlárny Almarasoap jsou právě naskladněny: Clear hair je určený pro... arr313. 2. 2022 Řecká mýdla s konopím  Ruční výroba, bio konopí, 100% přírodní mýdla - to jsou výhody nových mýdel z Řecka. Vyzkoušejte... arr313. 12. 2021 Sada na tvoření plstěného mýdla  Netroufáte si na výrobu mýdla? Zkuste si ho alespoň vlastnoručně zabalit do vlněné... arr330. 11. 2021 Nové vzory mýdlenek  Mýdlenky se šípky, ptáčky, lístečky nebo travinami doladí Vaši koupelnu.  Jsou ručně vyráběné v... arr327. 10. 2021 Šlehaná mýdla  Švetkové mýdlo je určeno hlavně na obličej a dekolt. Monoi tiaré peeling whipped soap je mýdlový...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 138,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 37% Sprchovým gelem 25% Hydrofilním olejem 20% Jen vodou 18%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

1.  Udělujete tímto společnosti Mýdlotéka - Michaela Sejkorová se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         jméno / přezdívku;

-         emailovou adresu;

-         fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

 

2.  Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

 

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

 

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.