Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr317. 7. 2020 Tea tree mýdlo  Novinka z Mýdlárny U Dvou koček s antibakteriálními, antivirovými a desinfekčními účinky díky... arr39. 6. 2020 Nová mýdla z mýdlárny Almarasoap  Letní novinky lákají vůněmi i vzhledem:   Cherry Blossom voní jako rozkvetlé... arr317. 5. 2020 Novinky z mýdlárny ERDÉ  Nově nabízíme 4 mýdla z mýdlárny ERDÉ:   Ajurvédský cypřiš, Banán a med bez parfemace,... arr321. 4. 2020 Dinosauři  S tímto mýdlem se děti budou chtít mýt pořád! Po vymydlení mýdla jim totiž zbyde plastová... arr331. 3. 2020 Desinfekční prostředek na ruce  Praktický 70% lihový přípravek s rozprašovačem se hodí do kabelky na rychlou desinfekci... arr327. 2. 2020 Nová mýdla z mýdlárny Almarasoap  Mýdlárna Almarasoap nezahálí, nově zkuste: pánské úžasné mýdlo Perfect Day, povzbuzující jarní... arr329.1.2020 Výrobky z přírodní lufyPomůcky z lufy pomáhají odstraňovat odumřelou pokožku, prokrvují ji a vyhlazují. Vyzkoušejte...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 125,00 Kč
skladem
naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 150,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 19% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

1.  Udělujete tímto společnosti Mýdlotéka - Michaela Sejkorová se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         jméno / přezdívku;

-         emailovou adresu;

-         fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

 

2.  Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

 

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

 

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.