Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr316.12.2019 Nové éterické oleje z Mýdlárny U Dvou koček  Nově nabízíme několik éterických olejů včetně kartiček s popisem jejich účinků.       ... arr322. 11. 2019 Nové vzory keramických mýdlenek  Od české keramičky Kateřiny Motlové dorazily nové vzory keramických mýdlenek.      ... arr313. 11. 2019 Knihy pro tvořivé a o aromaterapii  Nabízíme několik knižních novinek o aromaterapii, domácích čistích prostředcích a o výrobě... arr316. 10. 2019 Mýdla bez obaluZ mýdlárny Caltha nově nabízíme 15 druhů mýdel bez obalu. Cena je o 3 Kč nižší než u mýdel v... arr322. 9. 2019 Tekutá mýdlaMýdlárna Caltha nově nabízí tekutá mýdla několika vůní. Jsou balena s dávkovací pumpičkou, koupit... arr311. 8. 2019 Mýdla na provázku  Z mýdlárny Rubens nově nabízíme 4 druhy mýdel na provázku. Jsou dárkově zabalená, váží 150 gramů,... arr323. 7. 2019 Razítka na mýdla  Opět máme skladem tolik poptávaná razítka na vámi vyrobená mýdla. Výběr je ze 4 druhů.   ... arr324. 6. 2019 Nová mýdla z Almara soap  Právě jsme naskladnili několik nových mýdel z mýdlárny Almara soap. Jsou voňavá, barevná a...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 125,00 Kč
skladem
naše cena 125,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 39% Sprchovým gelem 26% Hydrofilním olejem 18% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

1.  Udělujete tímto společnosti Mýdlotéka - Michaela Sejkorová se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         jméno / přezdívku;

-         emailovou adresu;

-         fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

 

2.  Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

 

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

 

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.