Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr327. 9. 2021 Bomby do koupele z mýdlárny ERDÉ a Levandulový dům  Dopřejte si příjemný odpočinek ve voňavé a vyživující lázni s šumivými bombami z mýdlárny ERDÉ a... arr331. 8. 2021 Keramické mýdlenky  Mýdlenky z mýdlárny Rubens jsou glazované, ručně vyrobené a na malých nožičkách. Cena za kus je... arr327. 7. 2021 Pěnové šampony  Pěnové šampony jsou jemné, našlehané, dobře se aplikují, vytvářejí hustou pěnu a není potřeba si... arr32. 6. 2021 Nové bomby do koupele  Z 6 druhů  bomb o váze 90 g a 18 druhů bomb o váze 140 g můžete nově vybírat na našem e-shopu a... arr32. 5. 2021 Mýdla Marius Fabre s novou recepturou  Palmový olej byl ve všech těchto mýdlech z Provence nahrazen slunečnicovým olejem.   Jedná se...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111,00 Kč
skladem
naše cena 159,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Mýdlotéka U Tří lilií
Zářecká Lhota 50
565 01 Zářecká Lhota
tel: +420 702 378 439
mydloteka@seznam.cz

ANKETA

Čím se myjete?

Mýdlem 38% Sprchovým gelem 25% Hydrofilním olejem 20% Jen vodou 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

1.  Udělujete tímto společnosti Mýdlotéka - Michaela Sejkorová se sídlem Zářecká Lhota 50, 565 01 Choceň, IČ 01426532, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Vysoké Mýto, spisová značka 361108 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-         jméno / přezdívku;

-         emailovou adresu;

-         fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

 

2.  Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

3.  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

5.  Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.  Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

 

7.  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.

-         požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

-         vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

-         u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

 

-         nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

-         požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-         na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.